Schilder Hengelo

Bent u op zoek naar een goede schilder in Hengelo, omdat uw huis of bedrijfspand nu écht eens aan een goede schilderbeurt toe is? Neem dan geen genoegen met zomaar een schildersbedrijf, maar kies voor Barink Schilderwerken uit Hengelo. Wij zijn een AF-erkend bedrijf en we zetten ons graag in voor uw schilder- of onderhoudswerk.

Dat een schilder nog een echt vakman kan zijn, merkt u al snel bij Barink Schilderwerken. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te bieden. Zo heeft het schilderwerk een maximale uitstraling en gaat het vele jaren mee. We werken daarnaast met goede producten voor een snel en duurzaam resultaat.

Het beste schildersbedrijf van Twente

Barink Schilderwerken is een vakkundige partner voor al uw schilderwerk en wordt wel eens het beste schildersbedrijf van Twente genoemd. Dat is ongetwijfeld ook de reden dat veel mensen via mond-tot-mondreclame bij ons terecht komen. Want zeg nu zelf; u kiest toch ook liever een schilder die door een bekende is geadviseerd?

Als u een schilder van Barink Schilderwerken aan het werk ziet, kunt u meteen het verschil merken. Wij kunnen bijvoorbeeld fantastische resultaten bereiken met oplosmiddelarme watergedragen verfproducten, die sinds 2000 verplicht zijn. We gebruiken verf van hoogwaardige merken als Sikkens, Sigma en Trimetal.

Schilder met oog voor het milieu

Juist omdat we met chemische middelen werken, vinden we het belangrijk om ook oog te hebben voor de wereld om ons heen. Als schilder zetten we ons dus in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook in Hengelo. We letten op onze afvalstroom en proberen deze zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zorgen we voor goede scheiding en verwerking.

Dit doen we zowel op locatie als in onze werkplaats in Hengelo. We houden niet alleen rekening met het milieu, maar zetten ons ook in voor maatschappelijke projecten en onze mensen. Zonder ons vakkundige personeel zouden we immers nooit zoveel mooie projecten kunnen afronden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ons echt in de genen!

Barink Schilderwerken: dé glaszetter uit Hengelo (Twente)

Het dienstenpakket van een schilder is natuurlijk niet compleet zonder ook de diensten van een glaszetter aan te bieden. Barink Schilderwerken is ook zeer ervaren in het zetten van beglazing. Op dit moment werken we bijvoorbeeld veel met beglazing met een hoge of zeer hoge isolatiewaarde. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden.

Zo kunnen we bijvoorbeeld ook inbraakvertragend of kogelwerend glas plaatsen. Dit kan handige zijn bij uw bedrijfspand in Hengelo. Heeft u jonge kinderen en wilt u hier geen enkel risico mee lopen? Dan kan veiligheidsglas ook een goed idee zijn. Uw schilder van Barink Schilderwerken plaatst het voor u, precies zoals u dat graag wilt.

Bel nu deze schilder en glaszetter uit Hengelo

Heeft u een leuke klus in Hengelo waar u een schilder of een glaszetter voor kunt gebruiken? Aarzel dan geen seconde, maar neem meteen contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u met een goed en vakkundig advies. Daarnaast kunnen we u uiteraard bijstaan in de uitvoering van uw gehele project. Of het nu gaat om schilderwerk of glas!

Wilt u een hele ruimte laten inrichten door Barink Schilderwerken uit Hengelo? Dan is het vast goed om te weten dat wij ook vloerafwerking kunnen verzorgen. U kunt ons bellen voor het coaten van verschillende soorten vloeren. Met de juiste coating kunt u erg lang plezier hebben van uw vloer, die bovendien ook nog eens weinig onderhoud vraagt. Ideaal, wat ons betreft!

Recente projecten

Ontdek ons werk

Tio Hogeschool te Hengelo

Zakelijk

Meer info

Pand Concordia Film-Theater-Expositie van Gemeente Enschede

Zakelijk

Meer info

Monumentale pand Het Elderinkshuis te Enschede

Zakelijk

Meer info

Metamorfose restaurant Carelshaven

Zakelijk

Meer info

Nieuwe woonboerderij te Boekelo

Zakelijk

Meer info

Vtel Telecom Enschede

Zakelijk

Meer info

Kwaliteit staat voor
u en ons op nummer 1

– BARINK SCHILDERWERKEN