Vloeren

Coating vloeren

Barink Schilderwerken BV is buiten alle voortkomende schilderwerkzaamheden en beglazing een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van vloercoatings en flakesvloeren.

Door onze jarenlange kennis en kunde in het beoordelen van ondergronden en de vakkundigheid van onze ervaren applicateurs zorgen wij voor een betrouwbaar en duurzaam eindproduct. Wij zijn actief in diverse branches, te weten retail- en winkelbedrijven, gezondheidszorg, scholen, proces-, en voedingsmiddelenindustrie, hightech- en elekronicabranche, maar tevens het appliceren van galerij- en balkonvloeren of terrassen bij particulieren of via VvE’s bij appartementencomplexen, ect.

Het laten coaten van een vloer is praktisch en decoratief. Het beschermd uw vloer tegen eventuele beschadigingen en het voelt fijn aan onder uw voeten. Bij het aanbrengen van een coating op de vloer werkt Barink Schilderwerken met de beste producten. Dat merkt u nu, maar over tien jaar ook nog steeds.

Vloercoating voor particulier en bedrijf

De populariteit van coating op vloeren neemt sterk toe. Niet gek als u bedenkt dat het veel voordelen heeft. Het is ijzersterk, doet warm aan of juist stoer en praktisch. Prachtig in winkels en bedrijfsvloeren maar ook geschikt voor uw woning of op kantoor.

Meer voordelen vloercoating

  • IJzersterk en glad
  • In veel verschillende stijlen leverbaar (van strak en modern tot landelijk en romantisch)
  • Warm en gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast en minder gevoelig voor krassen
  • Brandveilig

Meer weten?

Mail of bel 074 278 34 36 voor antwoord op uw vragen.
We komen graag vrijblijvend langs om een offerte te maken voor uw schilderopdracht en/of onderhoud.

Bekijk meer

Tio Hogeschool te Hengelo

Meer info

Pand Concordia Film-Theater-Expositie van Gemeente Enschede

Enschede
Meer info

Monumentale pand Het Elderinkshuis te Enschede

Enschede
Meer info
Terug naar overzicht