Schilderwerk

Goede schilder gezocht?

In Barink Schilderwerken hebt u een vakkundige partner gevonden voor al uw binnen- en buitenwerk. Vooral door mond-tot-mondreclame gaan zij van klant naar klant. Op de eerste plaats komt dit door het leveren van goed werk. Maar ook de offerte van dit schildersbedrijf is helder, overzichtelijk en scherp. U weet met Barink Schilderwerken precies waar u aan begint.

Binnenschilder

Voor deuren, kozijnen en radiatoren bent u bij Barink Schilderwerken aan het juiste adres. Ook voor het prachtig egaal spuiten of schilderen van kastdeurtjes, uw keuken, bureaus en andere kleine meubels. Onder de naam ‘Winterschilder’ bewaren we het binnenwerk graag voor de natste en koudste periode van het jaar. Maar ook in de zomer voeren we graag uw inpandige opdrachten uit, inclusief sausen, behangen, coaten van de vloer en een fris en strak plafond.

Water gedragen verf

In Nederland is het sinds 2000 verplicht om binnen zgn. oplosmiddelarme watergedragen verfproducten te gebruiken. Gelukkig is de kwaliteit van deze verf de laatste jaren enorm verbeterd. Dit maakt dat de mensen van Barink Schilderwerken ook met deze verf fantastische resultaten bereiken.

Buitenschilder

Ook het buitenschilderwerk valt of staat met de juiste productkeuze, goed gereedschap en het vakmanschap van de juiste mensen. Als erkend leerbedrijf heeft Barink Schilderwerken vrijwel al haar schilders zelf opgeleid. Dit ziet u terug in de kwaliteit en het proactief onderhoud aan daklijsten en kozijnen. U bent nooit te laat met het uitnodigen van de schilder, maar wacht niet te lang. Daarmee beperkt u onnodige kosten voor reparatie of vervanging.

Goede verfproducten

De schilders van Barink Schilderwerken gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige verf van merken als Sikkens, Trimetal, Drost, Sigma, Wijzonol. Veelzeggende merknamen die maken dat uw gevel en kozijnen goed beschermd zijn tegen de regen, strenge vorst en de hete zon. Goed en tijdig onderhoud van uw schilderwerk betaalt zichzelf terug.

Meer weten?

Mail of bel 074 278 34 36 voor antwoord op uw vragen.
We komen graag vrijblijvend langs om een offerte te maken voor uw schilderopdracht en/of onderhoud.

Bekijk meer

Tio Hogeschool te Hengelo

Meer info

Pand Concordia Film-Theater-Expositie van Gemeente Enschede

Enschede
Meer info

Monumentale pand Het Elderinkshuis te Enschede

Enschede
Meer info
Terug naar overzicht